Adatvédelmi elvek    

Adatvédelmi elvek

 

A Beez Amsterdam fontosnak tartja, hogy az Ön személyes adatait – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény vonatkozó rendelkezéseit is figyelembe véve – a kellő gondossággal kezelje.

 

Honlapunkhoz mindenki számára szabad hozzáférést biztosítunk, e-mail cím, felhasználónév, jelszó megadása nem szükséges. Honlapunk felkeresésekor az Ön IP-címe kerül a nyilvántartásunkba, ami azonban nem teszi lehetővé számunkra, hogy személyes adataihoz is hozzáférjünk. Amikor oldalunkra látogat, számítógépe megadja kiszolgálónknak az Ön domain nevét, a rendszer ezeket dolgozza fel. Ezekből a névhez nem rendelt adatokból készít statisztikákat. A weblap látogatása, az ott töltött idő, a gyakran megnyitott oldalak elemzése segít fejleszteni a honlap tartalmát, struktúráját. Bizonyos rendszerinformációk segítségével lehetőségünk nyílik az oldal formai optimalizálására. Az úgy nevezett cookie fájlok, melyeket – a legtöbb oldalhoz hasonlatosan – honlapunk megnyitásakor küld a gépének kiszolgálónk, elsősorban az Ön kényelmét szolgálja. Amennyiben Ön nem tiltotta le ezt a funkciót, a cookie-k a merevlemezén tárolódnak. Személyes adatait nem érintik, kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a honlap felismerje számítógépét legközelebbi látogatásakor, így járulva hozzá felhasználhatóságának javításához.

 

Az alkalmazott adatfeldolgozási eljárásokból Ön profitál, hiszen azon kívül, hogy gyorsabbá és kényelmesebbé segít tenni honlapunkat, lehetővé teszi, hogy kisebb-nagyobb mértékben megpróbáljuk különböző érdeklődésű felhasználóink számára személyre szabni az oldalak tartalmát.

 

Hírlevélre történő feliratkozásnál, kizárólag azokat az információkat és adatokat kérjük felhasználónktól, amelyek szükségesek számunkra. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adjuk át. Amennyiben átadta személyes adatait, úgy azt cégünk tárolja. A tárolt adatok, kizárólag külön kérés esetén kerülnek törlésre adatbázisunkból. A hírlevélre történő feliratkozást követően, ellentétes rendelkezésének hiányában tájékoztatót küldünk akcióinkról, újdonságainkról.

 

Honlapunkon találkozhat más internetes címekre mutató hivatkozásokkal. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az azokra az oldalakra vonatkozó adatvédelmi elvekről és felhasználói feltételekről is tájékozódott. Az itt leírt feltételek kizárólag saját honlapunkra vonatkozik.

 

A lehetőségekhez képest honlapunkat minden korosztály számára elérhetővé próbáljuk tenni. Ezzel együtt szeretnénk megkérni a szülőket, hogy – elsősorban a tizenhárom év alatti – gyermekeik számítógép-használatát kísérjék figyelemmel.

 

Amennyiben akár az oldalunkon gyűjtött, akár harmadik forrásból hozzánk kerülő adatainak felhasználását korlátozni, esetleg tiltani kívánja, azoknak módosítását kéri, egyéb kérdése, észrevétele merül fel, netán valamit sérelmez vagy hibát észlel, kérjük, keresse fel webmesterünket.