Felhasználói feltételek    

Felhasználói feltételek

 

Kérjük, figyelmesen olvassa végig a Beez Amsterdam Kft. honlapjának használatára vonatkozó szabályokat és feltételeket. Az e tájékoztatóban leírtak, illetve a honlapunk használatával kapcsolatos egyéb kérdésekben a magyar jog vonatkozó rendelkezései érvényesek.

 

A honlap tartalmát szerzői jog védi. Azokat személyes, nem kereskedelmi célra minden felhasználó egy példányban kinyomtathatja. Azokon semmilyen módosítás nem végezhető, a szerzői jogra vonatkozó adatok meg nem változtathatóak, nem törölhetőek. A letöltött anyagok tulajdonjogait és szerzői jogait fenntartjuk, azok anyagok sokszorosítása, terjesztése, átadása előzetes írásos beleegyezésünk nélkül nem engedélyezett.

 

A honlapon található anyagok környezetükből kiragadva más tartalmat sugallhatnak, ezért azok csak a megjelentetett formában és környezetben érvényesek. Minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhat, hogy azokban helyenként hiányosságok, pontatlanságok fordulnak elő. Ezekért, valamint az esetleges elírásokból eredő hibákért és műszaki eltérésekért felelősséget nem vállalunk, azok előzetes vagy külön bejelentés nélkül történő megváltoztatására a jogot fenntartjuk. A változásokról igyekszünk minden esetben kellő tájékoztatást nyújtani. A termékek műszaki adatai előzetes bejelentés nélküli változhatnak. A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Az oldalunkon szereplő információk nem minősülnek ajánlattételnek. Oldalunkon időről-időre akciós hirdetésekkel találkozhat, amelyek azonban nem minden esetben tájékoztatnak az akció teljes feltételéréről. Ilyen esetekben, kérjük, hogy közvetlenül forduljanak az akcióban részt vevő kereskedelmi partnereinkhez.

 

Az Önök kényelme érdekében honlapunkon más weblapokra mutató hivatkozások (ún. linkek) is találhatók. Mivel azok nem tartoznak az irányítása alá, azok tartalmáért a Beez Amsterdam kft-t semmilyen felelősség nem terheli. A honlap használatával, illetve az ott található információk felhasználásával kapcsolatos kockázat minden esetben a felhasználót terheli. Cégünk nem vállal felelősséget az esetlegesen bekövetkező adatvesztésért, egyéb károkért, haszonelmaradásért.

 

A honlap önkéntes használatával a felhasználó elfogadja az itt közölt feltételeket.