Hírek    
 
Vegye igénybe RSS szolgáltatásunkat!

2014.12.01
Kerámi bevonatok már a szendvicssütőkön is

 

És tényleg tapadásmentes!


Kerámia bevonatokról néhány éve még nem is hallottunk. Mára életünk szerves részévé vált több területen, de a háztartási gépeknél ez a fejlődés elmaradt a bonyolult gyártástechnológia és költségei miatt. A Beez 2013 tavaszán célul tűzte ki a kerámia bevonat használatát eszközökön, ami csak elsőre tűnt egyszerűnek. A kerámia bevonat felvitele speciális körülményeket kíván és ezt tökéletes minőségben csak nagyon kevés gyártó képes produkálni. Több mint egy év fejlesztés eredményeként megszületett egy olyan technológia, ami nem csak fizikailag képez tökéletes bevonatot, de a szigorú EU-s élelmiszerrel érintkező termékekre vonatkozó szabályoknak is megfelel. Ezt követően már csak a készülékekben történő alkalmazása maradt hátra, mely eredményeként megszülettek a már forgalomban lévő 2 és 4 szeletes szendvicsütők. Ebben a termékkörben nagy előnyt jelent a kerámia bevonat, hiszen semmilyen káros anyag kipárolgása nincs, továbbá megfelelő használat mellett egyszerűen nem tud rátapadnia az étel. A bevonat tisztítása ennek köszönhetően gyerekjáték.

Két modell közül lehet választani. A normál kétszeletes változat kettévágja a kenyeret és így négy háromszög alakú szendvicset készít. A nagyobb étvágyúaknak szánt négyszeletes változat így nyolc háromszög alakú szendvicset készít.

És egy érdekesség, ami nem áprilisi tréfa. A kenyeret kívülről érdemes vajazni, így az ízek és az állag is sokkal jobb lesz, mintha zsiradék nélkül szárazon pirulna kívül.

 

Termékinfó: http://www.beez.hu/Termekek/Konyhai_eszkoz