Hírek    
 
Vegye igénybe RSS szolgáltatásunkat!

2015.01.08
Megérkeztek a GPS nyomkövetők

Ne rettegjen tovább az autó tolvajok miatt!


  Nagyon hosszú tesztidőszakot követően indítottuk el az új generációs GPS nyomkövetők gyártását majd forgalmazását. Adott pillanatban elvárható egy ilyen készüléktől, hogy százszázalékosan működőképes maradjon, hiszen értékeket, életeket bízunk a készülékekre. Ez indokolttá tette a nagyon megbízható modellek tervezését, majd a megszokottnál szigorúbb gyártás előkészítést és az ezt követő teszteket. Jelenleg két modell mér elérhető. 

  Az első készülék elsősorban járművek követésére/megtalálására és mozgásának blokkolására szolgáló modell, mely egy továbbfejlesztett nagyteljesítményű változat. Ez a GT-A-103 típusszámot viselő modell külső és különálló GPS és GSM antennákkal rendelkezik, ennek köszönhetően akár mélygarázsban is képes kommunikálni. Emellett távirányítóval aktiválható riasztó funkcióval is rendelkezik, így riasztás esetén azonnal SMS-ben értesíti a tulajdonost.

  A második készülék egy nagyon sokrétűen felhasználható hordozható modell. Elsősorban személy (pl.: gyerek, idős, fogyatékos, stb.) követésre ajánljuk, de kitűnően használható háziállat, kerékpár, motor, csomag és minden mozgó eszköz nyomon követésére/megtalálására. Most két db akkumulátorral kerül forgalomba, így töltés nélkül közel egy hétig alkalmas lehet helymeghatározásra.  

Bővebben itt olvashat a termékekről: http://www.beez.hu/Termekek/GPS