VÁSÁRLÁS    
GPS nyomkövetők Vásárlási feltételek
 
 
VC-L-1820-800 Vásárlási feltételek
 
VCL-800 Vásárlási feltételek
 
Mérleg Vásárlási feltételek
 
WK-222-X, Vízforraló vásárlási feltételek
 
Porszívó szűrők és tartozékok vásárlási feltételek
 
Szendvicssütő Vásárlási feltételek
 
Porszívó akció
 
GPS nyomkövetők Vásárlási feltételek
 
Tablet tartozékok Vásárlási feltételek

BEEZ GT-A-1030 és GT-P-1020GPS nyomkövetők rendelési- vásárlási feltételek.

Megrendelési feltételek:
Magánszemély és cég egyaránt vásárolhat. Nem szükséges cégként regisztrálnia, a számlázási adatokat megrendelés folyamán kérjük megadni.

Rendelési formája történhet:
- telefonon: 06 1/ 361-0377,                    
- e-mailen: info@beez.hu e-mail címen,
- faxon: 06 1/ 361-0377.
Szükséges adatok: a megrendelő / kapcsolattartó pontos neve, címe, telefonszáma, valamint a számlázási adatokat (cég esetén adószámmal) – amennyiben azok eltérnek a megrendelő adataitól, illetve a megrendelni kívánt készülék pontos típusa.
 
Fizetési lehetőségek:
- készpénz az áru átvételekor
- átutalás (előre utalás cégünk bankszámlájára)
Az átutaláshoz szükséges információkat a készülék megrendelését követően küldjük el Önnek e-mailben, miután a számlánkon megjelenik az összeg, egyeztetünk Önnel az átvétellel kapcsolatban.
 
Ár:

a honlapunkon feltüntetett ára a BEEZ GT-A-1030 készüléknek

bruttó fogyasztói ár, ami jelenleg bruttó 19 999Ft .

Figyelem! A GT-A-1030autós nyomkövetőt csak autóvillamossági szakember szerelheti be! A beszerelés díja a vásárlót terheli!


a honlapunkon feltüntetett ára a BEEZ GT-P-1020 készüléknek

bruttó fogyasztói ár, ami jelenleg bruttó 14 999Ft .

 

 

Tartozékok árai:

GPS-Sziréna   Sziréna: 3 599Ft
GPS-Remote   Tartalék távirányító: 3 999Ft

PA-6-36V/5V   6-tól 36V-ig használható univerzális töltő a BEEZ GT-P-1020 nyomkövetőhöz (motorhoz, autóhoz, kamionhoz, stb.) 2 599Ft

 

Az árak nem tartalmazzák a készülék és tartozékok házhozszállítási díját, ami pluszban fizetendő. A honlapunkon lévő ár bruttó ár, a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazza.

Szállítási feltételek:
Magyar Posta szolgáltatásán keresztül, kétszeri kiszállítási próbálkozással, két munkanapon belül, kizárólag munkanapokon, nappali időszakban. Sikertelen kézbesítés esetén 10 munkanapig az illetékes postahivatalban átvehető az áru.

- A GPS nyomkövető (akár tartozékokkal együtt megrendelve)
   Szállítás
díja utánvéttel bruttó                                                        1 499Ft

- A GPS nyomkövető (akár tartozékokkal együtt megrendelve)
  
Kedvezményes szállítás díja előre történő banki utalással bruttó 1 199Ft

- Tartozékok (akár több darab is együtt megrendelve)
   Szállítási
díja utánvéttel bruttó                                                        1 499Ft

- Tartozékok (akár több darab is együtt megrendelve)

   Kedvezményes szállítás díja előre történő banki utalással bruttó  1 199Ft


Jótállási feltételek:
a BEEZ GPS nyomkövetők jótállási ideje 12 hónap. Minden esetben, a magyar jogszabályok által előírt jótállási és szavatossági szabályok érvényesek. A készülékek jótállási ideje a garancialevélen pontosan fel van tüntetetve. Bármi nemű garanciális problémával a jótállási időn belül a garanciajegyen feltüntetett szervizhez kell fordulni.

A vásárlástól való elállás joga:
A fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a távollévő felek közötti szerződés létrejött. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról az Ügyfélnek saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Beez Amsterdam Kft. nem teljesít. Elállás esetén a Beez Amsterdam Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül az Ügyfelet az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása telephelyünkre történő visszajuttatással lehetséges. A Beez Amsterdam Kft. postai csomagokat, technikai okokból nem tud fogadni.

Beez Amsterdam Kft. az Ügyfél által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül hiánytalanul visszautalja az Ügyfél részére.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet) szövegét itt olvashatja [ kattintson ide ].Amennyiben kérdése van, kérjük telefonon: 06 1/ 361-0377, vagy e-mailen: info@beez.hu címen jelezze számunkra és lehetőség szerint rövid időn belül válaszolunk rá.

Beez Amsterdam Kft.