VÁSÁRLÁS    
Szendvicssütő Vásárlási feltételek
 
 
Mérleg Vásárlási feltételek
 
Vízforraló vásárlási feltételek
 
Porszívó szűrők és tartozékok vásárlási feltételek
 
Szendvicssütő Vásárlási feltételek

BEEZ SM-C-20-W és SM-C-40 típusú szendvicssütő rendelési- vásárlási feltételek

 

Megrendelési feltételek:
Magánszemély és cég egyaránt vásárolhat. Nem szükséges cégként regisztrálnia, a számlázási adatokat megrendelés folyamán kérjük megadni.

Rendelési formája történhet:
- telefonon: 06 1/ 361-0377,                    

- e-mailen: info@beez.hu e-mail címen,
- faxon: 06 1/ 361-0377.
Rendeléshez kérjük küldje el a szükséges adatokat: a megrendelő / kapcsolattartó/ pontos neve, címe, telefonszáma, valamint a számlázási adatokat (cég esetén adószámmal) – amennyiben azok eltérnek a megrendelő adataitól, illetve a megrendelni kívánt készülék pontos típusa.
 
Fizetési lehetőségek:
- készpénz az áru átvételekor
Az átutaláshoz szükséges információkat a készülék megrendelését követően küldjük el Önnek e-mailben, miután a számlánkon megjelenik az összeg, egyeztetünk Önnel az átvétellel kapcsolatban.
 
Ár:
a honlapunkon feltüntetett ár a készülék aktuális bruttó fogyasztói ára,

ami jelenleg 

SM-C-20-W bruttó 4 999Ft

SM-C-40 bruttó 9 999Ft .
Az ár nem tartalmazza a készülékek házhozszállítási díját, ami pluszban fizetendő.
A honlapunkon lévő ár bruttó ár, a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazza.

 

Szállítási feltételek:

Sameday futárszolgálattal, kétszeri kiszállítási próbálkozással, két munkanapon belül, kizárólag munkanapokon, nappali időszakban.
Kedvezményes szállítás díja utánvéttel bruttó 1 999Ft csomagonként, azaz pl. két db termék egyszerre történő vásárlása esetén is bruttó 1 999Ft. Azaz ha más terméket, vagy tartozékot is rendel a tartozékokkal együtt, úgy egy csomagként kerül feladásra egyszeres szállítási díjért!


A vásárlástól való elállás joga:

 


A vásárlástól való elállás joga:
A fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a távollévő felek közötti szerződés létrejött. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról az Ügyfélnek saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Beez Amsterdam Kft. nem teljesít. Elállás esetén a Beez Amsterdam Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül az Ügyfelet az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása telephelyünkre történő visszajuttatással lehetséges. A Beez Amsterdam Kft. postai csomagokat, technikai okokból nem tud fogadni.

Beez Amsterdam Kft. az Ügyfél által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül hiánytalanul visszautalja az Ügyfél részére.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet) szövegét itt olvashatja [ kattintson ide ].

 

Szállítási feltételek MPL-el

·    Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.

·    Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

·    Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.

 

·    Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.


Amennyiben kérdése van, kérjük telefonon: 06 1/ 361-0377, vagy e-mailen: info@beez.hu címen jelezze számunkra és lehetőség szerint rövid időn belül válaszolunk rá.


Beez Amsterdam Kft.