VÁSÁRLÁS    
Vízforraló vásárlási feltételek
 
 
Mérleg Vásárlási feltételek
 
Vízforraló vásárlási feltételek
 
Porszívó szűrők és tartozékok vásárlási feltételek
 
Szendvicssütő Vásárlási feltételek

BEEZ WK-300 üveg vízforraló rendelési- vásárlási feltételei.

Megrendelési feltételek:
Magánszemély és cég egyaránt vásárolhat. Nem szükséges cégként regisztrálnia, a számlázási adatokat megrendelés folyamán kérjük megadni.

Rendelési formája történhet:
- telefonon: 06 1/ 361-0377,                    
- e-mailen: info@beez.hu e-mail címen,
- faxon: 06 1/ 361-0377.
Rendeléshez kérjük küldje el a szükséges adatokat: a megrendelő / kapcsolattartó pontos neve, címe, telefonszáma, valamint a számlázási adatokat (cég esetén adószámmal) – amennyiben azok eltérnek a megrendelő adataitól, illetve a megrendelni kívánt készülék pontos típusa.
 
Fizetési lehetőségek:
- készpénz az áru átvételekor
Az átutaláshoz szükséges információkat a készülék megrendelését követően küldjük el Önnek e-mailben, miután a számlánkon megjelenik az összeg, egyeztetünk Önnel az átvétellel kapcsolatban.
 
Ár:
a honlapunkon feltüntetett ár a készülékek aktuális bruttó fogyasztói árai,

ami jelenleg:

  WK-300 bruttó ár:     5 999Ft

Az ár nem tartalmazza a készülékek házhozszállítási díját, ami pluszban fizetendő.
A honlapunkon lévő ár bruttó ár, a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazza.

Szállítási feltételek:

Sameday futárszolgálattal, kétszeri kiszállítási próbálkozással, két munkanapon belül, kizárólag munkanapokon, nappali időszakban.
Kedvezményes szállítás díja utánvéttel bruttó 1 999Ft csomagonként, azaz pl. két db termék egyszerre történő vásárlása esetén is bruttó 1 999Ft. Azaz ha más terméket, vagy tartozékot is rendel a tartozékokkal együtt, úgy egy csomagként kerül feladásra egyszeres szállítási díjért!


A vásárlástól való elállás joga:

 

 


A vásárlástól való elállás joga:
A fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a távollévő felek közötti szerződés létrejött. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról az Ügyfélnek saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Beez Amsterdam Kft. nem teljesít. Elállás esetén a Beez Amsterdam Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül az Ügyfelet az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása telephelyünkre történő visszajuttatással lehetséges.

Beez Amsterdam Kft. az Ügyfél által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül hiánytalanul visszautalja az Ügyfél részére.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet) szövegét itt olvashatja [ kattintson ide ].

 

Szállítási feltételek MPL-el

·    Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.

·    Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

·    Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.

 

·    Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

 

Amennyiben kérdése van, kérjük telefonon: 06 1/ 361-0377, vagy e-mailen: info@beez.hu címen jelezze számunkra és lehetőség szerint rövid időn belül válaszolunk rá.


Beez Amsterdam Kft.